Gezonder personeel levert miljarden op!

Vandaag weer in het nieuws:

Gezonder personeel levert miljarden op!

Volgens Comformation begint dit dus altijd met Betrokkenheid. Hoezo dan?
Mensen blijven gezonder als ze werk doen waarvoor ze graag hun bed uitkomen en waar ze zich betrokken bij voelen. Om dit te kunnen bereiken moet je als werkgever betrokken zijn bij je werknemers. Je moet immers weten wat hen bezighoudt, boeit en stoort bij het werk dat ze doen om daar stimulans en verbetering in aan te kunnen brengen.

Betrokkenheid = willen weten!!

De oplossing van de ene organisatie is niet per definitie de juiste oplossing voor een andere organisatie. Andere mensen andere behoeftes.

Comformation heeft een mooi instrument voor ontwikkeld dat helpt bij het maken van de eerste stap in het naar boven krijgen van wat er nu echt speelt bij je werknemers: De Devotie Indicator.
Dit is een instrument dat meet hoe mensen hun werkomgeving ervaren. Krijgen ze energie van datgene wat ze doen? Hoe ervaren ze de bedrijfscultuur, de samenwerking in het team, lopen ze risico werkverslaafd te raken met alle mogelijke gevolgen van dien? Deze en nog vele andere onderwerpen komen aan bod. Vervolgens kan er aan de hand van de conclusies die naar voren komen gewerkt worden aan de mogelijke verbeteringen die het best passen bij uw specifieke organisatie met uw specifieke mensen. Dit resulteert in betrokken werknemers en beter presterende teams. En in tijden van reorganisaties levert een beter presterend team de benodigde bezuinigingen op.

HAPPY PEOPLE HAPPY PROFITS

Wil je meer weten over onze gedachten en de mogelijkheid om de Devotie Indicator bij u in te zetten? Neem contact op via info@comformation.nl of bel: 020-4161116.

Lees hier het volledige bericht van RTL nieuws.

Zoeken